Tilbehør fra Stressless

Swingbord

Swingbord til Stressless stol. Leveres i 8 forskellige træfarver.

KR. 840,-

Computerbord

Computerbord til Stressless stol. Leveres i 8 forskellige træfarver.

KR. 3080,-

Læderpleje

Læderpleje med Cleaner og Lotion.
Sæt med 100 ml.: 199,-
Sæt med 250 ml.: 299,-
Sæt med 5 servietter med cleaner og lotion:

KR. 199,-

Hjørnebord

Hjørnebord til Stressless stol. Leveres i 8 forskellige træfarver.
Mål: L:60x B:69x H:48 cm.

KR. 2.730,-

Flexibord

Flexibord til Stressless. Højdejusterbart. B: 54x H:55/74x D:43 cm.

KR. 6.540,-

Armbord

Armbord til Stressless. Leveres i 8 forskellige træfarver. Passer til Stressless Arion sofa, Stressless Space sofa, Stressless Wave sofa, Stressless E200

KR. 890,-

Ellipse bord

Ellipsebord til Stressless stol. Leveres i 8 forskellige træfarver. Mål: B: 38x H:54/74x D:49 cm.

KR. 2.670,-

Mere information om Stressless tilbehør

Tilbehør til Stressless

Hvis du er på udkig efter Stressless møbler, så kan du hos os finde et bredt udvalg omfattende alt det relevante tilbehør til Stressless møblerne. De karakteristiske møbler fra Stressless er i forvejen kvalitetsmøbler kendetegnet ved en uovertruffen komfort - og med det helt rigtige tilbehør kan du sikre dig, at du får det optimale ud af dine møbler.

Derudover finder du her velegnet læderpleje til vedligeholdelse af møblerne, og vi står naturligvis altid klar til at vejlede og rådgive dig om alt fra optimal vedligeholdelse til ergonomisk tilbehør.

Mangfoldige muligheder

Sidder du ofte foroverbøjet og arbejder eller læser på en computer i længere tid? Med et swing- eller computerbord får du mulighed for at bruge computeren samtidigt med at din krop slapper af og får ergonomisk støtte. Du kan også opnå en større fleksibilitet med et arm- eller flexibord.

Besøg os hos WM LæderBo i Glumsø midt på Sjælland og se nærmere på produkterne. Vi står naturligvis også altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt på tlf. 57 64 72 13. Tag endelig kontakt og hør nærmere om mulighederne i tilbehør til Stressless. 

Top