Lædersofaer fra Stressless

Stressless - E600

Stressless Sofa i paloma læder - 3 personers

KR. 35.790,-

Stressless Pause - Høj

Stressless Sofa med paloma læder - 3 personers.

KR. 35.520,-

Stressless Wave - Lav

Stressless Sofa i paloma læder - 3 personers

KR. 27.980 kr,-

Stressless Lux 3 person sofa

 3 persons sofa med 1 stk LegComfort . Paloma læder. Komfort i særklasse

 

 

KR. 53890,-

Stressless - Manhatten

Stressless sofa med sort Batick læder overalt. - 2+3 personers.

Så længe lager haves.

Normalpris: 35.950,- Spar:15.951,-

KR. 19.999,-

Mere information om Stressless lædersofaer

Stressless lædersofaer hos WM LæderBo

Hvis du er på udkig efter en stilfuld lædersofa med uovertruffen komfort, så kan vi hos WM LæderBo tilbyde et bredt udvalg af kvalitetssofaer fra norske Stressless.

Møblerne fra Stressless har vundet global anerkendelse på grund af deres ergonomiske egenskaber, hvilket blandt andet har medvirket til at møblerne er anbefalet iblandt kiropraktorer. Men møblerne kendetegnes desuden ved en høj læderkvalitet, exceptionel komfort samt et elegant og tidløst design. 

 

Hør nærmere

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores brede udvalg af Stessless sofaer. Vi forhandler en bred vifte af forskellige designs så du kan lade dig inspirere, og finde frem til en model som passer perfekt ind i din dagligstue. Der er mulighed for at vælge imellem en række forskellige læderkvaliteter og farver. Vi står altid klar med personlig rådgivning så vi er sikre på at du kommer hjem med det helt rigtige møbel, og vi vejleder naturligvis glædeligt om alt fra vedligeholdelse til ergonomi. 

WM LæderBo findes i Glumsø midt på Sjælland. Det er lidt at finde midt i det smukke Susåland. Kig forbi forretningen og lad dig inspirere, eller tag kontakt i dag på tlf. 57 64 72 13 og hør nærmere om mulighederne i Stressless lædersofaer. 

Top