Stressless

Stressless har været førende fra starten

Stressless blev grundlagt i 1971 og var den første lænestol, som var designet til kroppen. Stressless indførte utrolig komfort, støtte og fleksibilitet, og det har siden da gjort navnet til et af de mest kendte sofagruppe mærker og med god grund.

Stressless går ikke på kompromis og er stadig nyskabende. De har patenter på flere nyskabende funktioner som et glide system, der følger din mindste bevægelse, og deres Plus System, der altid sørger for at give den rigtige lænde- og nakkestøtte uanset positionen.

Den grundlæggende reklamationsret på Stressless-møbler

Når du køber et Stressless® møbel, får du 2 1/2 års reklamationsret, hvilket rent faktisk er et halvt år mere, end vi er forpligtet til jævnfør Købeloven. Hvis du konstaterer en fejl, bedes du straks kontakte din autoriseret Stressless® forhandler. De vil sørge for, at fejlen vil blive afhjulpet hurtigst muligt.

10-års-garanti ved produktionsfejl på den indre mekanisme

På den indre mekanisme i vores lænestole og sofaer, yder vi 10 års garanti, som er gældende fra købsdatoen.

5 års garanti på elektriske dele

Hos os yder vi 5 års garanti på alle elektriske dele og motoren på Leg Comfort-systemet, hvilket er gældende fra købsdatoen.


2 år på batteriet

Vi yder 2 års garanti på batterienheden til Leg Comfort-systemet fra købsdatoen.Garantien omfatter ikke skader på stof, træværk, læder eller fejl eller skader, der er opstået ved brug af produktet i modstrid med producentens anbefalinger samt fejl. Derudover heller ikke skader, der er opstået i forbindelse med reparationer udført af personer, der ikke er autoriseret af producenten eller skader forårsaget af brug af uoriginale elektriske dele.Garantien er gældende fra købsdato, og forudsætter registrering på stressless-world.com eller ekornes.dksenest et halvt år efter købet.

 

10 års garanti omfatter nedenstående Stressless dele:

  • Alle de indvendige mekaniske dele på nakke og lændestøtte funktion på Stressless lænestol og på Stressless sofa med Plus-System
  • Glidefunktion på Stressless lænestol og på Stressless sofa med Plus-System
  • Glidefunktion på skammel til Stressless lænestol - skammel skal ikke registreres ikke separat – dette bliver automatisk registreret når lænestol bliver registreret
  • Vippesystem i sæde til Stressless sofa med Ergo Adapt
  • Vippesystem i sæde til Stressless lænestol og Stressless sofa med Balance Adapt

Ekornes dækker for alle de nødvendige ombytningsdele.

Start med en komfort-test hos os

Vi opfordrer til at tage en komfort-test hos os. Det giver dig muligheden for at sammenligne den ultimative lænestol eller sofa med andre produkter på markedet, og det giver dig følelsen af, hvad det ypperste kan byde på inden for lædermøbler. De fine møbler og de flotte ord kan ikke beskrive den komfort og støtte et Stressless møbel giver.

Kom ned i din Stressless-forhandler i Glumsø og døm selv.

Stressless tilbud

Vil du spare penge på dit Stressless køb? Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på dine Stressless møbler. Vi vil altid hjælpe dig med at lave en god handel på dine stressless stole, eller sofaer. Der kan være besparelser ved at købe flere af dine Stressless møbler hos os ved Læderbo Møbler. 
stressless stole og sofaer - Logo - Læderbo Glumsø

Top