Lædermøbler udvalg

Er du på udkig efter flotte lædermøbler?

Hvis du er på udkig efter flotte og behagelige lædermøbler, kan vi hos WM Læderbo hjælpe dig med opgaven. Vi har mange års erfaring inden for salg, råd og vejledning i forhold til den enkelte kunde. Dette gælder uanset om du ønsker en stor familiesofa, eller om det skal være en ny og flot lænestole til den hyggelige krog i stuen. 

 

Vedligeholdelse af dine lædermøbler

Har du lædermøbler, kræver det vedligeholdelse, så møblerne holder længere. Det handler om at behandle lædermøblerne med omhu, så levetiden forlænges. Dette gælder uanset om det er anilinlæder, semianilin eller dækfarvet læder.

 

Gode råd til vedligeholdelse af lædermøblerne

Der kan bl.a. opstå farveændringer, når lædermøblerne bruges i det daglige, ved påvirkning af sollys eller garvesyre fra kroppen. For at sikre lædermøblerne mod udtørring, er det en god idé at vaske dine lædermøbler 2-3 gange om året, gerne med varmt sæbevand. 

 

Har du brug for hjælp?

Når du har taget beslutningen om at købe nye lædermøbler, vil vi råde dig til at kigge forbi vores forretning i Glumsø. Vi står klar med den rette ekspertise og vejledning, så du får præcis de lædermøbler du ønsker dig i hjemmet.  

Top