Tilbud på møbler

Altid gode tilbud

Stressless Garda - Medium

Stressless lænestol med classic stel i batick læder - str. medium.

D: 71 H: 100 B: 76 cm

KR. 5.999,-

 

Spider lænestol med skammel.

Spider lænestol inkl. skammel monteret med sort læder.

Normal pris kr. 10.998,-

Tilbud nu kr. 4.999,-

Så længe lager haves.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelle tilbud

Hvis du er interesseret i at gøre en god handel, så har du mulighed for at se vores aktuelle tilbud og kampagner lige her.

I forbindelse med vores udsalg på møbler er der mulighed for at opnå store besparelser på lækre lædermøbler i topkvalitet. Udvalget omfatter møbler i samme anerkendte kvalitetsmærker som kendetegner resten af forretningen, herunder bl.a. Stressless, Skalma, Natuzzi, Himolla m.fl.

Derudover er der lejlighedsvis mulighed for at opnå særligt store besparelser på samlede attraktive møbelsæt. 

Lavere priser – samme service

I mere end 30 år har vi hos WM LæderBo lagt afgørende vægt den gode service, hvad enten du skal vælge helt nye møbler eller oplever problemer med dine lædermøbler. Vores høje serviceniveau omfatter naturligvis også vores tilbudsvarer, og derfor står vi altid klar til at yde den personlige og dybdegående rådgivning som sikrer at du kommer hjem med de rigtige møbler. Med andre ord finder du her kvalitetsmøbler til lavere priser – men med samme høje serviceniveau. 

 

Tag kontakt

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt. Tag endelig kontakt på tlf. 57 64 72 13 eller kig forbi forretningen i Glumsø midt i det smukke Susåland på Sjælland – og gør en god handel.  

Top